Ik ben Iwona Cedro, geboren in 1961. Als Natuurgeneeskundige therapeut werk ik vanuit vijf natuurgerichte principes.
In mijn praktijk gebruik ik Bowen Techniek, Massage en Energie.
De vorm van behandeling die toegepast wordt is afhankelijk van de persoon die behandeld wordt.

En scholing

1984 afgestudeerd als Doctorandus Bewegingsrevalidatie
2006-2008 opleiding Circle of life – Triskal Healing Centre Delft
2007 Timeless Touch  – Triskal Healing Centre Delft
2008 Integratieve massage – Balans Utrecht
2008 Stoelmassage – Opleidingsinstituut voor Massage en Beweging Alphen a/d Rijn
2011 Polariteitsmassage Professioneel bij Balans en Reflectie – Delft
2012 Opleiding Bowen Techniek – BowNed Gorinchem
2013 Cursus Voeding-Mond en Gezondheid – Healingspace
2014 Integrale Anatomie-Inleiding in fascie – BowNed Gorinchem
2014 Advanced Bowen – BowNed Gorinchem
2016 Opsporen en Verhelpen van Blokkades – Taijiquan Academie Leiden
2016 Botten, Bindweefsel en Gewrichten – VitEducatief Den Haag
2016 Functietesten – BowNed Gorinchem

2017 Hoofdpijn – VitEducatief Den Haag

2017 Access Bars Training – Balanced Hearts

2017 Awakening the Iluminated Hearts – School of Remembering

2017 Balans en Stabiliteitstraning – BowNed Leeuwarden

2018 Wetenschappelijke onderzoek Drugs-Herb-Vitamin Interactions – VitEducatief

2018 Triggerpoints en Verklevingen – BowNed Leeuwarden

2019 Whiplash en Fibromyalgie – BowNed Leeuwarden

2019 Neuroreflextherapie – School voor Voetreflexologie – Breukelen

2020 De oncologische patiënt – VitEducatief – Den Haag

Testimonials

Ik kwam voor het eerst bij Iwona in 2010. Ik heb altijd al een allergische huid gehad maar de laatste jaren werd dit steeds erger, zoveel dat ik in 2010 al mijn haren verloor door de ziekte Alopecia Areata. Nadat ik mijn energie behandelingen was gestart bij Iwona kwam er langzaam maar zeker steeds op meer plekjes haar terug. Ik liep in die tijd ook bij een dermatoloog maar heb van hem alleen vitamine pillen voorgeschreven gekregen. Nu, 2,5 jaar later is mijn hele hoofd weer vol met haar. Toen mijn haar begon te groeien ben ik doorgegaan met de behandelingen, omdat ik ook nog veel last had van mijn allergische huid (vooral veel eczeem). Ik heb de Bowen therapie geprobeerd en heb het gevoel dat dit voor mij goed werkt. Ik heb bijna nooit meer last van eczeem. Iwona kijkt goed naar wat je nodig hebt en past de therapieën daarop aan.

Vrouw (18) , Klacht: Huid eczeem

Omdat ik van kinds af aan al last heb van hooikoorts, kwam ik na surfen op internet terecht bij Bowen therapie. Ik heb toen bij ons in de buurt gezocht en zodoende ben ik bij Iwona terecht gekomen. Normaal gesproken ben ik sceptisch over alternatieve geneeskunde, dus wist ik ook niet wat ik kan verwachten. In het voorjaar 2013 toen de hooikoorts piek voor mij op z’n top was en het water uit oren en ogen liep, heb ik een afspraak gemaakt en ben ik op consult geweest. Tot mijn grote verbazing was ik na de eerste sessie al 60% beter. Ik kan dan ook iedereen met hooikoorts klachten deze therapie aanbevelen.

Man (45) , Klacht: hooikoorts

Sinds 15 jaar, na het overlijden van mijn moeder heb ik last gehad van geblokkeerde keel en loopneus. Ik gebruikte 1 pakje zakdoeken per dag en had last van hoesten. Ik ben zelf een bioloog en geloof in wetenschappelijk aangetoonde methodes, maar ondanks dat ik daar in geloof kon mijn huisarts mij niet helpen en ik leefde al jaren met die kriebel in mijn keel en met mijn loopneus. Via vrienden ben ik bij Iwona terecht gekomen om toch Bowen te proberen (met de gedachten: helpt het niet, dan schaadt het niet). Na de eerste behandeling kreeg ik last van koortsblaasjes in een neusgat, na de tweede behandeling koortsblaasjes in het andere neusgat en na derde behandeling was alles over. Geen last meer van koortsblaasjes en mijn chronische klachten zijn verdwenen, echt een grote verlichting!

Vrouw (60) , Klacht: chronische verkoudheid

De afgelopen 2 jaar had ik veel pijn in mijn schouder. Er waren al momenten, dat ik mijn arm niet kon gebruiken. Van mijn huisarts heb ik ontstekingsremmers gekregen, maar dat hielp niet echt. Daarna ben ik naar een therapeut geweest en mijn schouder werd ingetapet. Dat hielp, maar niet structureel, tegelijkertijd slikte ik supplement litozin forte voor soepele gewrichten. Omdat mijn schouder nog steeds pijnlijk was heb ik bij Iwona 2 sessies van Bowen ondergaan en wat oefeningen gekregen om thuis te doen. Mijn gewricht is nu veel soepeler, de scherpe pijn heb ik niet meer, ik kan mijn arm gewoon gebruiken. Ik woon in Duitsland en ga hier op zoek naar een Bowen therapeut om de therapie door te zetten.

Vrouw (52) , Klacht: pijnlijke schouder

Na mijn val van de fits heb ik al maanden veel pijn gehad in mijn knie. Tijdens het lopen voelde ik vaak alsof er iets binnen in mijn knie zit dat irriteert en als ik na een paar uren zitten opstond (ik ben manicure/pedicure), voelde ik weinig kracht en een zeurende pijn in mijn knie. Ik ben begonnen met Bowen therapie en na de eerste behandeling voelde ik minder druk in mijn knie. Na 4 behandelingen kan ik zeggen dat mijn knie weer de oude is, of zelfs beter dan voor de val van de fiets.

Vrouw (50), Klacht: knieblessure